• Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Facebook

  • Testimoniale

Programeaza-ti o intalnire 021 224 15 15

Despre bucatarii

Tipuri de montaj al chiuvetelor de bucătărie

Deși pare un lucru foarte simplu, o chiuvetă de bucătărie nu trebuie să fie montată de către proprietarul locuinței. Acesta trebuie să se apeleze la specialiști pentru această operațiune care necesită atât experiență cât și timp. Spațiul din jurul chiuvetei este punctul cel mai sensibil al unui blat din pal laminat și montarea necorespunzătoare va duce la distrugerea blatului în foarte scurt timp.

Chiuveta de bucătărie se poate monta la nivel cu blatul, deasupra blatului, dedesubtul acestuia sau poate face corp comun cu blatul.

Montarea deasupra blatului – Chiuveta va trebui sprijinită pe blat deoarece va depăși decupajul făcut în acesta. Este cea mai întâlnită metodă de montare. Nu este nevoie de un blat special, orice tip de blat permițând montarea chiuvetei deasupra lui. Zona de îmbinare a blatului cu chiuveta este dificil de curățat.

ceramic

Montarea chiuvetei sub blat – Aceasta variantă tinde să crească tot mai mult în preferințele cumpărătorilor deoarece muchiile chiuvetei nu se văd iar blatul se curăță foarte ușor. Aspectul este unul curat și unitar. Instalarea se face destul de dificil deoarece este nevoie de un sistem special prin care chiuveta este susținută și de un blat din material solid.

STATURA_01766512_Image3

Chiuveta la nivel cu blatul – Aceasta este de fapt o chiuvetă de bucătărie montată deasupra blatului, dar blatul va fi prelucrat special prin crearea unei mici borduri de jur imprejurul decupajului pentru chiuvetă în așa fel încât chiuveta va fi la același nivel cu blatul. Rezultatul: un aspect elegant; ușor de curățat.

BLANCOAXIA_II_6_S-F_01052510_Image3

Chiuveta integrată în blat – Această variantă este ideală când doriți ca blatul să fie din același material ca și chiuveta. Îmbinarea lor nu poate fi făcută la fața locului aceasta se face în timpul procesului de producție. Este foarte ușor de curățat și aspectul este spectaculos. Trebuie să sțiți că aceasta este o opțiune costisitoare pentru că se poate doar pentru chiuvetele din blat compozit acrilic.

Kitchen-countertop-sink

Comentarii(0)

Comenteaza si tu

Alte articole pe aceeasi tema

Materiale chiuvete de bucătărie
25 aprilie 2016

Clasificarea chiuvetelor se poate face în funcție de materialul din care este realizată aceasta. Chiuvete din inox – sunt încă cele mai căutate, se potrivesc atât în bucătăriile moderne cât și în cele clasice. Calitatea acestora este dată de densitatea și compoziția materialului. Nichelul și cromul ajută la prevenirea corozivității respectiv la creșterea rezistenței, într-un produs de […]

Chiuvete de bucătărie
25 aprilie 2016

Procesul decizional de achiziție a unei chiuvete implică mai mulți pași: Alegerea locului în care va fi amplasată Alegerea formei chiuvetei și a modului de îmbinare cu blatul Alegerea materialului Amplasarea chiuvetei în bucătărie Chiuveta în bucătărie se folosește atât pentru spălarea produselor înainte de a le prepara cât și la finalul gătirii pentru spălarea […]

Forma, modelul și dimensiunile chiuvetei
19 aprilie 2016

Forma, modelul și dimesiunile chiuvetei de bucătărie puteți să le alegeți în funcție de spațiul disponibil și de nevoile dumneavoastră. Veți putea opta pentru chiuvete cu una, două sau trei cuve egale sau inegale, pătrate, dreptunghiulare sau de colț, cu sau fără picurător, cu sau fără tocător. De reținut: O cuvă adâncă va reprezenta un avantaj pentru că […]

Contactati-ne la numarul de telefon:021 224 15 15